Skip to content

Construma 2020 építőipari kiállítás.

Idén is megrendezésre kerül a Construma építőipari kiállítás ahol több száz Külföldi és Magyar kiállító mutatkozik be.

A kiállítás a már évek alatt megszokott helyszínen, a Hungexpo Budapest kongresszusi és kiállítási központ pavilonjaiban kerül megrendezésre. Az építőipar különböző ágazatai pl: épületgépészet, lakberendezés, kertépítés, stb.. képviselői mutatkoznak be. A helyszínen lehetőség van vásárlása és az építőipari szolgáltatások megrendelésére is.

Építkezőknek és ötletgyűjtőknek, egyaránt jó lehetőséget biztosít a tájékozódásra. Az új technológiák is bemutatásra kerülnek. Sok szakmai könyv is újság is megvásárolható a helyszínen. A rendezvény jól megközelíthető a BKK járataival és személygépkocsival egyaránt!

A Construma kiállítás már évek óta az egyik legnagyobb építőipari technológiákat bemutató rendezvény Budapesten.

Minden látogatónak kellemes kikapcsolódást biztosít a tavasz első napjain. A kiállítás első három napja idén is a szakmai látogatók számára lesz nyitott, majd a hétvégén a nagyközönség részére ígér színes programokat. A kiállítás mi is évek óta rendszeresen látogatjuk és valóban gazdag a programkínálata. Az elmúlt években készült fotóink a rendezvényről az 1000 otthon magazinblogon találhatóak! Gyerekeknek talán kevésbé érdekes, ezért jobb ha őket nem visszük magunkkal a rendezvényre.

Az idei Construma 2020 kiállítás időpontja: Április 1-5.

A tavaszi otthonszépítéshez, dekoráláshoz is sok inspiráló ötletet találhatunk a kiállítás pavilonjaiban!

További hasznos tippjeink otthonszépítéshez, felújításhoz!

A rendezvény részletes és hivatalos programja az alábbi linken érhető el itt.

Vélemény, hozzászólás?