Skip to content

Az ingatlan tuning blog, már 4 éves lett!

Az ingatlan tuning blog célja bemutatni a lakásfelújítás fogásait egyszerű közérthető stílusban szakemberek tapasztalatai alapján.

Az elmúlt 4 év alatt 71 blogbejegyzés készült, amely részletesen feltárja a lakásfelújítás és dekorálás praktikus fogásait.

ingatlan tuning blog logó

Ez a blog segít az embereknek inspirációt és ötleteket találni az otthonuk felújításához és átalakításához. Az alábbiakban néhány fontos információt találsz a blogról:

Az ingatlan tuning blog 6 főmenűjében témákra bontva az oldalon található összes blogbejegyzés elérhető!

A fő témából három alrovat is nyílik:

  1. Szobafestés
  2. Mázolás
  3. Tapétázási tanácsok (egy szakember tanácsai alapján.)

a kreativitás rovata.

Itt számtalan otthondekorációs ötlet található, amelyek segíthetnek frissíteni és feldobni az otthonodat:

  1. Színes párnák és takarók: Adj hozzá élénk színű párnákat és takarókat a kanapédhoz vagy az ágyhoz. Ez az egyszerű lépés azonnal felfrissíti a tér hangulatát és egyedi stílust kölcsönöz.
  2. Faldekoráció: Akaszd fel egy nagyobb méretű fali tükröt vagy egy művészi fali festményt a falra. Ez a vizuális elem fókuszpontja lehet a szobának és egyúttal tágasabbá is tűntetheti azt.
  3. Növények és virágok: Helyezz el élő növényeket és friss vágott virágokat a különböző helyeken az otthonodban. Ezek nemcsak szép díszek, hanem frissességet és természetességet is hoznak a térbe.

Ingatlan tuning blog az ötletek forrása.

  1. Világítás: Cseréld le a régi lámpákat modern és hangulatos világítótestekre. A megfelelő világítás meghitt atmoszférát teremt és kiemeli a szobák egyedi jellegét.
  2. Falburkolatok: Használj tapétát, falfestéket vagy faldekorációs paneleket a falak díszítésére. Ez az egyszerű változtatás nagy hatással lehet a szoba hangulatára és stílusára.
  3. Tárolórendszerek: Használj praktikus és stílusos tárolórendszereket, például polcokat, dobozokat vagy kosarakat, hogy rendezetten tartsd az otthonodat. Ez nemcsak rendszert teremt, hanem dekoratív elemekké is válhatnak.
  4. Textilek: Cseréld le a függönyöket, a szőnyegeket és az ágyneműket frissebb és trendibb darabokra. A különböző textúrák és minták hozzájárulnak a tér érdeklődésre és változatosságra valószínűsítéséhez.

Ezek csak néhány ötlet a sok közül, amelyekkel feldobhatod az otthonodat. Mindig fontos, hogy az otthonod stílusa és hangulata a saját egyéni ízlésedet tükrözze. Bátran kísérletezz és hozd létre a saját egyedi otthondekorációs stílusodat!

Ezen belül fő témáink: ingatlan bérbeadás, hirdetés, vásárlás, felújítás, karbantartás, dekorálás…..

Bemutatkozó oldalunkon néhány mondatban megismerhettek minket.

Friss hírek a felújítás otthonszépítés témájában. Ismerd meg a szakszerű felújítás fogásait!

Hírlevelünk tájékoztat a friss blogbejegyzésekről és további hírekről.

Egy összefoglaló kiadvány amely nagy segítséget nyújt megtalálni a lakóhelyünkhöz közeli festékboltokat. A kiadvány ingyenesen letölthető a google play áruház kínálatából.

Valamint további hasznos kiadvány:

A lakásfelújítás kulisszatitkai. e-book amely a képre kattintva elérhető. A könyv 108 oldalon mutatja be a felújítás során gyakran felmerülő kérdéseket.

A letölthető kiadvány ára 2286 Ft.

A kérdésekre a szakember válaszol!

a lakásfelújítás kulisszatitkai.