Skip to content

Héra festék színek különböző árnyalatai.

A Héra prémium készre kevert színek a hagyományos fehér mellett, 50 különböző variációban kaphatóak.

A trilak festékgyár készre kevert Héra prémium beltéri festékei az otthonunk számtalan  felületére megoldást nyújtanak. A hagyományos Héra fehér falfesték talán a legismertebb ami tisztasági festéshez és további belső munkákhoz ajánlott.

Általában két rétegben jól fedd. Első rétegben kb: 10 %-os vízzel hígtást igényel. A festék különböző kiszerelésekben kapható: 2- 4-8-15 literes. Egy nagy kanna 15 literes vödör a gyártó termékleírása szerint 135 m2 falfestésre elegendő. Ez felület szívóképességétől függően változhat. Vakolt, beton, gipszkarton és glettelt beltéri helyiségeink festésére ideális.

Aquakolor színezőpasztával színezhető! A házi színkeverés világos pasztel árnyalatoknál még megoldható, de erősebb színeknél inkább ne kísérletezzünk vele. Erősebb színárnyalatoknál érdemesebb az előkevert színek közül választani.

héra prémium készre kevert színek

A héra prémium festék kollekciójának készre kevert színárnyalatai 50 divatos színben kaphatóak.

A manapság oly divatos szürke falszínekben is több lehetőséget kínál: göngyszürke, hamuszürke,grafitszürke és fekete párduc fantázia neveken.

A következő szintén népszerű bézs és homokszín árnyalatok a következő fantázia néven kaphatóak:

fehér csokoládé, minimál bézs, tejes kávé, forró homok, homok vihar, shea vaj, pergamen, sós karamell.  Egy kicsivel erősebb árnyalatok: fahéj, forró kakaó, csoki mouse, mokka.

A sárgás színárnyalatokban is számtalan lehetőséget találhatunk: vaniliasodó, aranygaluska, tojáslikör, mézsárga, lépesméz, kaszínótojás, sáfrány.

A narancsosabb színek kedvelőinek: mangó mánia, barck nektár, barackkrém, fahéjas narancs, sütőtők, indián nyár, lazac sushi, grappefruit.

A hagyományos rózsaszín kedvelőinek a bazsarózsa.

Lilás és vörösses árnyalatokba nyúló: provence levendula,vadszílva, áfonya mouse, chili,vadmálna, és a már rózsaszínes hatású vattacukor.

Kékből is van három nagyon szép szín: kristálykék, antik türkiz, és kék laguna.

Befejezésként a zöldek: zöld tea, aloe vera, avokádó, kiwi sorbet, bambusz zöld, mojitó, cukorborsó.

A fenti felsorolásból is látható a héra prémium készre kevert színek, a manapság közismert árnyalatok összes variációit érintik.

A festék felhordásához ajánlott a rövid szőrű teddy henger használata. A kiadósság felülettől függően változó lehet! Erősebb szívóképességű glettelt falaknál általában kevesebb felületre elegendő, amivel érdemes kalkulálni még festékvásárlás előtt. A kiadósságot glettelt felületeknél növelheti, ha a glett csiszolását követően egy réteg mély alapozóval is bevonjuk a felületet még festés előtt.

A héra prémium készre kevert színes festékek is különböző kiszerelésben kaphatóak:
1 2.5 és 5 literes.

A festéket mindig alaposan előkészített falakra használjuk, és használat előtt keverjük fel!

A blogbejegyzésben található információ egyszerű felhasználói véleményt tükröz, és nem fizetett promóció!

További hasznos tippek a falfestés munkáihoz:

Hogyan fessünk erős színekkel?

Népszerű falszínek listája!

Otthonunk és a színek.

Írta és szerkesztette: Ingatlan Tuning Műhely (Több mint 30 év gyakorlattal a szobafestés területén).

Vélemény, hozzászólás?