Skip to content

Polifarbe színek kültérben és beltérben.

A polifarbe termékei szakemberek és barkácsolók körében is népszerűek, festékeik a színek gazdag választékával felüdülést hoznak az elszürkült falaknak.

A Bócsai székhelyű vállalat egy családi vállalkozásból nőtte ki magát lassan 30 éve. A termékeik a ház körüli munkákhoz minden felületre jó megoldást kínálnak. Országszerte megtalálhatóak festékeik!

Ebben a bejegyzésben szeretnénk bemutatni néhány terméket amit mi is szívesen használunk a felújítás munkáihoz!

Polifarbe intaller termékcsalád:

Kezdjük talán a leggyakrabban használt beltéri diszperziós festékkel amely hatékonyan használható elkoszolódott szobáink megújításához. Általában két rétegben tökéletesen, de erősen elkoszolódott falaknál a harmadik rétegre is szükség lehet.

Ahol a falaink egy korábbi beázástól, vagy a dohányfüsttől elsárgultak a Polifarbe intaller izoláló festék nyújt megoldást, amit két rétegben javasolt felhordani a felületre. Ez a festék jól eltakarja a sárga foltokat! A festék gyorsan szárad így kb 2 órát kell csak várnunk a rétegek felhordása között,( ideális 20-30 celsius fokos hőmérsékletnél).

Aki nem csak megújítani, de tisztítani is szeretné a szobája levegőjét az intaller márka air cleaner légtisztító festéke erre is lehetőséget biztosít. Bővebben itt!

A polifarbe festékek nem csak fehér, hanem a színek széles skálájában elérhetőek.

A számítógépes színkeverésnek köszönhetően a polifarbe termékeiből egyedi szín elképzeléseinket is megvalósíthatjuk. Bátrabbak akár házilag is kikeverhetik az elképzelt színeket. De rengeteg készre kevert szín is rendelkezésünkre áll. Ennek részleteiről tájékozódni a festékboltokban lehet!

A polifarbe intaller név alatt a fent felsorolt diszperziós festékek mellett, szilikát vagy latex bázisú beltéri és homlokzati kivitelezéshez is jól használható termékek is találhatóak.

A festés előkészítő munkáinál fontos mélyalapozó, penészlemosó spray de tapétagasztó is található a kínálatban.

Akik a készre kevert színekben gondolkoznak, a polifarbe platinum termékcsalád termékei között érdemes körbenézniük.

A platinum dekor az erősebb telt színeivel a lakásdekorációs megoldásokhoz nyújt segítséget.

polifarbe színek

A Polifarbe platinum egyrétegű beltéri falfestéke illatosított és minimális csepegéssel hordható fel a falainkra. Nagyon jól takar és egyrétegű festékként árulják, de erős színek eltakarásához két réteggel számoljunk vele. A platinum termékcsalád színei különböző fantázia néven kaphatóak pl:gyékény, bodza, jácint, libapimpó, gólyahír, aranyeső, trombitavirág, fátyolka, gyékény, stb…..

A polifarbe platinum beltéri festékei a színek gazdag választékában kaphatóak.

Jelenleg csak a platinum család festékeiből 57 készre kevert szín áll a rendelkezésünkre, de számítógépes színkeveréssel több mint ezer színt is elérhetünk. A festékek kiszerelése is rugalmasan alkalmazkodik a különböző méretű szobákhoz: 1 liter 2.5 liter 5 liter néhány helyen 7.5 literes kiszerelés is kapható.

Jó tanács! Festékvásárláskor mindig kicsivel többet vásároljunk mint a pontosan lemért négyzetméter. Ugyanis felületenként változó lehet a festék mennyiség pl: glettelt falakra, vagy előzőleg fűrészporos tapétával bevont falakra több festékre lesz majd szükségünk.

A platinum festékek mellett, mély alapozót, finom glettet, de falfényt is találhatunk.

Akik érzékenyek a festékekben található vegyszerekre, azoknak a Polifarbe santal termékcsalád az ideális választás. Ez a termékcsalád a 2019-es év újdonsága volt!

A kül és beltéri falfelületeink mellett fa és fém felületekre is jól használható oldószeres és vízes bázisú zománcfestékek is megtalálhatóak a kínálatban.

A polifarbe cell kolor néven futó termékcsaládja talán már sokaknak ismerősen cseng. Ebben a kategóriában a rozsdaoldó, univerzális és rozsdaoldó alapozók, valamint különböző zománcfestékek is találhatóak, vízes és oldószeres formában egyaránt.

A még festetlen fa felületeinkre a boróka vékony és vastag lazúrfestékei kínálnak tartós bevonatot. Ahol a lazúrfestés előtt kisebb javításra is szükségünk lesz, boróka folyékony fa javítótapaszt is érdemes beszereznünk.

A polifarbe fa felületekre fejlesztett boróka termékei is, a színek különböző variációiban kaphatóak!

A pontos színválasztékról tájékozódni a festékboltokban lehet.

A polifarbe termékei megbízhatóan a használhatóak a felújítás munkáihoz. A bejegyzés tartalma saját felhasználói tapasztalatunkra épült, és nem a gyártó megbízásából készült!

További hasznos tanácsaink felújításhoz!

Írta és szerkesztette: Ingatlan tuning műhely ( Több mint 30 év gyakorlattal a felújítás területén)!

Vélemény, hozzászólás?