Skip to content

Elindult az Ingatlan tuning fórum.

Az ingatlan tuning fórum lehetőséget biztosít a felújítás és otthonszépítés munkái közben felmerülő kérdések megválaszolására.

A fórum teljesen ingyenes és olvasóként regisztráció nélkül is böngészhető. Aki szeretné feltenni kérdéseit, vagy leírni tapasztalatait egy egyszerű regisztráció után megteheti. A regisztráció gombra kattintva egy felhasználónév és e-mail cím megadása után a megadott e-mailre elküldünk egy levelet a megerősítő linkkel amelyre kattintva egy jelszó megadása után a tagság életbe lép. Ezt követően elindíthattok akár új témákat is a fórumban.

Ez az oldal még új kezdeményezés, ahol egyenlőre még kevés kérdés található, de folyamatosan bővül. Az első 50 regisztráló között kisorsolunk egy Szobafestés házilag könyvet!

Mindenkit várunk szeretettel!

A fórum szabályai röviden: Minden regisztrált tag hozzászólhat bármelyik témához és új témát is indíthat. Az első 20 hozzászolást követően lehet csatolni fájlt ( képet ) a hozzászóláshoz. A 100. hozzászólást követően lehet linket is csatolni. Ez a szabály a minőségi tartalmat segíti elő és a spamelés elkerülésére szolgál.

A tagok az aktív részvételért címeket kapnak:

5. post aktív tag

20. post kiváló tag

50. megbízható tag

100. becsülhető tag

250. hírneves tag

stb….

Tartsatok velünk! Ingatlan tuning fórum.

Vélemény, hozzászólás?